Compress Images Online to up to 80% Without Sacrificing Quality

gambar Compressor

Sérét & Drop Gambar anu Leres
Ngurangan ukuran ukuranana ku 80%

Alat HostingPill's Online Image Compression ngamungkinkeun Anjeun ngunggah file PNG & JPEG anjeun ka loka na & komprésikeun ukuranana langkung saé.

Cara éta nyaéta nyaéta ku ngirangan bitrate gambar anu mangaruhan kualitas tapi ieu dimana HostingPill bersinar.

Algoritma komprési anu digunakeun di dieu mangaruhan gambar anjeun rada sakedik rada hésé upami aya dina kualitas anu dip. Tambihkeun, aya setélan tambahan pikeun ngapiki kualitas gambar anjeun:

  • Komprési anu handapna bakal rada nurunkeun ukuran gambar anjeun bari ngajaga kualitas
  • Komprési sedeng sacara sederhana bakal ngirangan ukuran gambar anjeun tapi kalayan bénten kualitas khusus dibandingkeun komprési anu handap
  • Komprési anu luhur nawiskeun tingkat dimana gambar anjeun bakal dikecilkeun ka ukuran panghandapna tapi kalayan pangaruh anu langkung saé pikeun kualitas

Upami anjeun henteu acan terang, gambarna kalayan ukuran anu dikeduksi sacara gancang gancang sareng halaman wéb anjeun langkung gancang. Anjeun oge tiasa nganggo alat ieu pikeun ngaleutikan gambar, dibungkus ku file pos atanapi rar & dibagikeun seamlessly.

Panyingkepan: Nalika anjeun mésér jasa atanapi produk ngalangkungan tautan kami, kadang-kadang kéngingkeun komisi.
X
de Deutschfr Françaiszh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文ar العربيةhr Hrvatskida Dansknl Nederlandsen Englishel Ελληνικάiw עִבְרִיתhi हिन्दीid Bahasa Indonesiait Italianoja 日本語ko 한국어no Norsk bokmålpl Polskipt Portuguêsro Românăru Русскийes Españolsv Svenskatr Türkçevi Tiếng Việt