Kompanitë më të mira të mbajtjes së faqes në internet për vitin 2023 (Nr. 1 është i preferuari ynë) Best Web Hosting Companies for 2021 (No. 1 is our favourite) - Hostingpill

Kompanitë më të mira të mbajtjes së faqes në internet për vitin 2023 (Nr. 1 është i preferuari ynë)

Our Hosting Experts independently test and recommend the best hosting; you can learn more about our review process here. We may receive commissions on purchases made from some of these links.

Want to know the answer right away?

RecommendedBlueHost- logo

BlueHost

Based on our extensive testing and experience, the best web hosting is BlueHost.

From the title, you may think: What does Web Hosting më të mirë me të vërtetë do të thotë?

 • Is it affordable pricing?
 • Is it a 99.9% uptime guarantee?
 • Or is it great security and customer support?

Our answer: A bit of everything

There are so many web hosting services out there that choosing is risky. You can find a web host that is very inexpensive, but does a terrible job keeping your site up.

Ju gjithashtu mund të gjeni një paketë të shtrenjtë për mbajtjen në internet që duket se do të sigurojë shërbim premium, por nuk ka karakteristikat që ju nevojiten.

Mos u shqetëso:

We have tried and tested over 100 web hosting services, (and counting) have helped 2,158+ bloggers and businesses select their suitable choice of hosting service.

Bazuar në atë përvojë, dhe duke marrë parasysh faktorë thelbësorë si performanca, çmimi, veçoritë, mbështetja, dhe më shumë, ne kemi gjetur pesë hoste të shkëlqyer në krye.

Shërbimet më të mira të mbajtjes së faqes në internet

Pa ado të mëtutjeshme, le të zhyten në një përmbledhje të detajuar të secilit në Web hosting.

1. Bluehost (Më e mirë në përgjithësi)

bluehost homepage

Bluehost rekuizitë
 • Uptime has been excellent lately.
 • Zakonisht shpërndarja e mirë e burimeve.
 • Bluehost është shumë e lehtë për t’u përdorur, dhe është e shkëlqyeshme për fillestarët.
 • Mbështetje unike e mirë e klientit.
Bluehost Cons
 • Uptime was a tad poorer prior to a year, and response times aren’t special.
 • Po, tiparet dhe burimet janë përgjithësisht të mira, por disa gjëra mund të shtohen në nivelin e dytë ose të tretë, për mendimin tim, për të mbajtur konkurrencë të rënda.
Pse rekomandojmë Bluehost?

Nga të gjithë emrat në këtë listë, Bluehost ka të ngjarë më të njohurit.

It’s one of the most popular hosts around, in the big leagues of hosting: around since 2003, Bluehost fuqi mbi 2 milion faqe në internet dhe ka qindra staf mbështetës të gatshëm për të shkuar.

i shoh BluehostAnkesa kryesore për të qenë një host i përgjithshëm i shkëlqyeshëm i internetit që është miqësor për përdoruesit. Ajo performon mirë, e saj çmimi është standard i përgjithshëm, dhe ka lehtësi të madhe të përdorimit dhe mbështetjes së klientit.bluehost plan

Edhe pse hapësira e magazinimit nuk është e pakufizuar, siç është me GreenGeeks, Do të doja t'ju kujtoja për analogjinë e sipërpërmendur të apartamenteve: nëse të gjithë në një llogari të përbashkët pritjeje vendosnin të përdorin sa më shumë hapësirë ​​sa të mundnin sepse mund të ishin "të pakufizuara", e gjithë platforma e përbashkët e pritjes nuk do të funksiononte.

Po, po, Bluehost ju kufizon teknikisht, por praktikisht të folurit, lejimet e ruajtjes janë mjaft bujare, veçanërisht për një llogari të nivelit të hyrjes. Plus, është ruajtja e SSD, jo ruajtja HD.

Përveç kësaj, ju merrni një bandë të gjërë të pa-matur, SSL themelore, një domen të përfshirë, disa domene të parkuar dhe një faqe në internet. Nivelet më të larta marrin më shumë gjithçka, plus ofertat e marketingut dhe disa kopje rezervë të faqes.

Këto karakteristika janë sinqerisht mjaft bujare për shumicën e përdoruesve, edhe nëse nuk duken aq mbresëlënëse në letër. Duke thënë këtë, unë mendoj Bluehost mund të jetë pak më bujar për të vazhduar më tej me disa prej konkurrentëve të tij më të vegjël, si GreenGeeks (e cila do të vijë më tej!).

Për shembull, përfshirë backups ose më shumë faqe në internet për llogari të nivelit të hyrjes do të ishin të këndshme.

Diçka Bluehost bën veçanërisht mirë është mirëdashësi ndaj përdoruesit. Ndërsa të gjithë hostët në këtë listë janë thelbësisht të lehtë për t’u përdorur, Bluehost është veçanërisht e fortë këtu.

Krijuesi i faqes në internet është intuitiv dhe Bluehost është mjaft i sigurt me të që mund ta provosh falas në faqen e tyre të internetit.

Paraqitja e përgjithshme dhe administrimi i llogarisë është shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur. Mbështetja e klientit është e shkëlqyeshme: përfaqësuesit janë shumë të dobishëm dhe baza e njohurive është e shtrirë.bluehost burimet mbështetëse

Sa i përket kohës që shkon, Bluehost isn’t number one. However, throughout 2018-2019 Bluehost was usually at 99.99% or 100% uptime.

Unfortunately, some months were poorer:

bluehost old uptime

But more recently, Bluehost has been better. Take a look at the last year:bluehost uptime

That’s nearly 99.99% over the course of a whole YEAR straight. That means that the uptime has been VERY consistently high lately.

Unfortunately, the response times aren’t as good as the uptime, historically or recently. They’re not super slow, but about average or on the higher side of average.

Për të qenë një host i përgjithshëm i shkëlqyeshëm me çmime të mira, performancë të mirë, karakteristika të ngurta dhe lehtësi të madhe në përdorim dhe mbështetje, Bluehost has earned our first place on our GoDaddy alternativat.

On the off chance that if you’re already on the other side with GoDaddy then we have a comprehensive guide that’ll get you over from GoDaddy në BlueHost lehtë.

Ende kureshtar për Bluehost? Ne ju kemi mbuluar.

2. GreenGeeks

GreenGeeks homepage

GreenGeeks rekuizitë
 • Performanca e Madhe
 • Good introductory/first-term prices
 • Karakteristika të mëdha
 • In particular, good security
 • Easy to use and solid customer support
 • Eko-miqësore
GreenGeeks Cons
 • Renewal prices are on the higher side
 • Knowledge base could be a bit more extensive
Pse rekomandojmë GreenGeeks?

GreenGeeks is easily one of the most unique hosting companies around. As you might expect from the name, a lot of its identity comes from its eco-friendliness:

For every amp that GreenGeeks pulls from the grid, it matches 3x that amount in renewable energy through an environmental foundation. That’s why it’s “300% green hosting.”

But on top of that, it’s also just one of the best web hosts out there right now.

So let’s check out what GreenGeeks' web hosting plans offer:

greengeeks Planet

Before getting into the features, a quick word on price:

The big prices listed are great for what’s offered, there’s no doubt about that. They’re about in-line with the normal discounted hosting prices, but the plans offer more than most.

However, it’s worth noting that the renewal prices are a bit higher than average, starting at $11 a month.  Luckily, it’s still within the norm of a higher renewal price, and well-proportioned to what’s on offer.

Okay, let’s talk features:

The resources are obviously pretty nice—unmetered bandwidth, and unlimited storage, email, and databases from the first tier onwards, with the second tier onwards also allowing unlimited websites.

On top of that, the entry level option also has a couple features that enhance performance:

CDN is included for free, which means your site will load quickly for visitors all over the world. Meanwhile, LSCache will also help your pages load even faster.

And when you get to the second and third tiers, performance is significantly boosted.

Po ashtu, ndërsa GreenGeeks is generally beginner-friendly, it’s also got developer-friendly features: multiple PHP versions, free SSH and secure FTP access, Perl and Python support, and more.

Importantly, the security is pretty good, with all of these thrown in for consideration:

greengeeks-Sigurimit

And in addition to the features listed above, GreenGeeks support will also clean up your site for free, if it’s hacked or infected with malware. Taken together, all of this is impressive:

Security on normal web hosting plans tends not to be very good. Although VPS serverë të dedikuar will usually have the best security, it’s nice to see GreenGeeks up the ante on security, as web hosting is the most realistic option for many small businesses.

Meanwhile, the ease of use is top-notch and customer support is great as well. GreenGeeks provides several nice features towards ease of use, including a website builder, an easy-to-use dashboard, and a one-click installer, plus free website migration if you’re coming from another host.

The knowledge base is overall pretty good, though it could be a bit more extensive. Representatives are great, and can be accessed through ticket/email, live chat, and phone.

Por eshte GreenGeeks good with its hosting performance, the thing that’s absolutely key for making sure your site stays up?

Just look at the last 3 months of uptime on our test site:

greengeeks uptime

That’s incredible. 99.99% uptime over the course of three months means that it’s functionally perfect. The performance has been similarly consistent over the course of the last year, aside from a single drop almost a year ago.

On top of that, the response time has consistently been faster than average. So all together, GreenGeeks’ performance has been excellent.

And taken together with everything else, it’s hard to see what GreenGeeks does wrong. It might not be an ideal budget host, but aside from that, it’s well-priced for what’s offered—and a lot is offered.

Still want to know more? You can check out our full GreenGeeks rishikuar for an in-depth breakdown of the company’s offering overall, and an even longer uptime record.

3. TMDHosting

TMDhosting homapage

TMDHosting rekuizitë
 • Great speeds, consistently
 • Choice of Linux or Windows based hosting
 • Low renewal/regular prices
 • Pretty good feature set, especially Weebly’s website builder.
 • Detailed tutorials for a range of open source software and content management systems.
TMDHosting Cons
 • Uptime suffers a bit
 • Knowledge base is weak, as it’s basically a forum and thus less organized, and with less official input.
Pse rekomandojmë TMDHosting?

If you like to pay attention to underdog and lesser-known hosting companies, you’ll want to pay extra-close attention to this one.

TMDHosting has built a strong reputation, and since its founding in 2007, it’s received many impressive accolades.

TMDHosting is also a bit unique for its focus on hosting open-source software. It’s been credited by several content management systems (CMS) for being a great host through the years.

But now? Let’s take a look.

The first thing you might notice is that TMDHosting offers both Linux and Windows-based options. This is less common for shared web hosting, but it’s a welcome choice.

Windows hosting is a bit more expensive, but proportionately has more generous features. To keep things simple, I’ll focus on the Linux shared hosting.

TMDhoating plan

The promotional/first-term prices are pretty normal. Good, but normal. But take a look at those regular prices:

They’re noticeably cheaper than most regular prices. So in the long term. TMDHosting is actually cheaper than many competing hosts.

And as for the features:

TMDhosting karakteristika

They’re pretty generous, as neither storage nor bandwidth has caps at any tier.

Most of the other stuff is basic at the first tier, but the money-back guarantee is longer (which shows confidence on TMDHosting’s part) and basic caching speeds things up.

But the Weebly website builder is great. Several options here include their own website builders for free.

That’s great, but many hosting companies’ native website builders are a bit sub-par. Weebly is a company wholly dedicated to making a great website builder. So its inclusion here is extra impressive.

Anyway, the second and third tiers are also impressive for adding performance-enhancing features.

Lastly, the shared plans come with free daily backups, and are more isolated than traditional shared hosting.

So just looking at prices and features, TMD looks excellent.

But let’s take a look at the performance. We’ve been testing TMD Hosting since early 2019 (detajet e plota këtu).

Through half of 2019, TMD’s month-to-month uptime was kind of shoddy. Three months were well-below 99.9% uptime.

But the last year has been a bit better:

TMDhosting uptime

Typically, most days will be at 100%, but then a few days will consistently fall below the 99.9% mark.

The last three months, for example, has averaged 99.92%.

So that’s not ideal. But there IS good news:

The response times have been GREAT. In fact, they have been, without fail, among the lowest of all the hosts we’ve tested, and have been so consistently since early 2019.

Ju mund të shikoni our full analysis of TMDHosting këtu if this caught your eye.

4. DreamHost

dreamhost homepage

DreamHost rekuizitë
 • Garancia e pritjes do t'ju kreditojë për joproduktive
 • Për pjesën më të madhe, kohën e mirë
 • Mimi fleksibël lejon pagesa mujore në vend të angazhimeve për një vit ose 3 vjet
 • Shumë miqësore me WordPress, veçanërisht për fillestarët: WordPress është e instaluar paraprakisht, përfshihet një shtojcë migracioni falas, dhe një ndërtues i faqes WP përfshihet falas
 • Gjithashtu, rezervë automatik për faqet e WordPress
 • Një nga garancitë më të gjata të kthimit të parave që kam parë, në 97 ditë
DreamHost Cons
 • Email-i nuk është falas për nivelin e parë
 • Përdor një panel kontrolli me porosi në vend të cPanel më të zakonshëm, i cili mund të heqë disa përdorues (por kjo është një pikë shumë e vogël)
 • Vetëm dy plane çmimesh, të cilat nuk janë aq të mira nëse dëshironi të keni shumë mundësi
 • Në përgjithësi, ndërsa DreamHost është e shkëlqyeshme nëse doni hosting të lirë për WordPress, është më e zakonshme kur bëhet fjalë për pritjen e përbashkët
 • Downtime is rare but CAN be pretty bad when it happens
Pse rekomandojmë DreamHost?

DreamHost është një tjetër emër kryesor në botën e web hosting, për arsye të mirë.

Siç mund ta shihni nga fotografia më sipër, DreamHost fuqi mbi 1.5 MILLION faqe në internet — duke e vendosur atë në ligat e mëdha të pritjes së përbashkët të uebit, së bashku me Bluehost GoDaddy.

DreamHost është përgjithësisht i fortë për ata që duan një host të përballueshëm, me performanca të larta në internet me karakteristika të ngurta.

Vetëm kështu ne jemi të qartë, këto janë tiparet themelore dhe çmimet që ne po shohim:dreamhost plan

People looking into WordPress will feel right at home. DreamHost is 2nd place in our Best Wordpress Hosting Services. Si Bluehost, DreamHost is one of the three major hosts that WordPress.Org itself recommends.

Siç mund ta shikoni, DreamHost ka mjaft karakteristika të krijuara për t'i lehtësuar gjërat për përdoruesit e WordPress-të tilla si një plugin migracioni falas për njerëzit që përdorin WordPress në një host të mëparshëm, një krijues falas të faqeve për WordPress dhe para-instalimin e WordPress.

Ne krye te kesaj, DreamHost ka të mirë çmimi, në gamën e përgjithshme të asaj që ofrojnë shumica e pritësve të internetit, por pak në anën e poshtme.

Dhe si një shtesë e shtuar, DreamHost ka plane pagese mujore për ata që nuk duan të angazhohen për një vit para.

Sa i përket performancës, DreamHost është shumë mirë. Ata garantojnë 100% kohë dhe do t'ju kreditojnë për sasi të caktuara të joproduktive.

Por DreamHostA jeni koha aktive? Pak më e ndërlikuar. Kontrolloje:

dreamhost 12 months uptime

Zakonisht DreamHost does indeed offer 100% uptime. But there was one day in February and a day in January that threw off our average..

There was also one day in late August where uptime dipped to about 96%. But aside from those days, almost EVERY day has been at 100%.

Pra, DreamHost still has pretty solid uptime. As you’d guess, days like that are rare.

Ju mund të shihni të plotë DreamHost statistikat në kohën e duhur këtu. Dhe mund të lexoni vlerësimi im i plotë i DreamHost këtu për më shumë informacione të përgjithshme.

5. A2 Hosting

A2 Hosting homepage

A2 Hosting rekuizitë
 • Consistently good uptime
 • Perhaps the best feature set of all the items here
 • First-term prices are decent, making the features even more impressive
 • Good customer support: representatives are responsive and helpful, and knowledge base has good articles for getting started
A2 Hosting Cons
 • Renewal/regular prices are on the higher side of average
 • Doesn’t cater as strongly to ease of use or simplicity as some other options here
 • Domains not included for free, and if you purchase them on A2, they’re more expensive than usual anyway
Pse rekomandojmë A2 Hosting?

A2 Hosting isn’t a super famous host, but it’s got a well-established reputation in the hosting industry, and it’s been around for a little while (2001).

It offers a range of hosting products, but its shared hosting is especially good.

There are four web hosting options offered by A2:

A2 Hosting plan

The price range is pretty standard, but a bit higher at regular rates/upon renewal.

The resources and features are pretty impressive. For example, just the first plan gets 100GB of storage—that’s a lot for just one website at a few bucks a month.

But there’s more. ALL tiers (including the first tier) comes with all this:A2 Hosting karakteristika

That’s pretty good. To be specific, website staging (which lets you create a clone site to experiment with big changes) is usually for advanced plans.

Additionally, CloudFlare CDN (boosting performance), choice of data center location, and a website builder—all included for free—are great adds. All these features make the first tier loaded.

But the remaining tiers have even more features:

The second plan onwards has free automatic backups, plus no limits on storage or sites. Plus this:

A2 Hosting growth features

Meanwhile, the third and fourth tier get another extra set of features:A2 Hosting turbo features

And that’s on top of the basic features/resource upgrades that come with the plans, which I already showed you.

So A2 is absolutely loaded with features, more than most hosts, and the cost is only a bit higher than a lot of the competition long term. And about the same at first buy!

Performance is key now.

We’ve been testing out A2 Hosting for a long time. Some months in 2017-2018 had sub-average uptime (the lower side of 99.9%).

But it’s been a long time since such issues have come up.

In particular, the last year has been pretty good:

A2 Hosting uptime

And the last three months have been even better, at 99.984% uptime.

That’s a pretty strong uptime record, and the best part is that it’s from consistently good uptime.

Some other hosts (including some options here) might not have bad average uptime over a long period, but they fluctuate with some days having a lot of downtime.

The speed isn’t fantastic, but it’s decent. And, while it fluctuates some, it’s relatively consistent overall.

So not only is the performance good, but you can rely on it.

Ju mund të shikoni tonë A2 hosting test site for uptime records that go as far back as July 2017, or our A2 review for a holistic look at the company.

6. GoDaddy

GoDaddy homepageYou probably know this, but GoDaddy is a big name in the hosting (and domain) world.

GoDaddy rekuizitë
 • Very good uptime over the course of two years.
 • Similarly good speeds.
 • Promotional prices are low (when they happen)
 • Ability to purchase more resources as needed
 • choice of Windows or Linux hosting
GoDaddy Cons
 • Non-promotional prices are higher than average for the first term.
 • A lot of upselling, pushiness to buy add-ons
 • GoDaddy’s live chat is often busy
 • Some included free features renew at cost after the first term
 • Especially: SSL not included for free at first two tiers, and renews at cost for the third tier
Pse rekomandojmë GoDaddy?

In fact, it’s almost certainly the biggest hosting company on this list. To put a number on it, GoDaddy services over 20 MILLION customers.

That’s a level above the other big names here (Bluehost HostGator).

ende GoDaddy is also infamous for untransparent pricing and a very corporate approach. That’s also what holds it back on this list.

But it’s been so successful for a reason...it’s good. Check out our full breakdown of GoDaddy këtu për më shumë për atë.

Anyway, let’s look at the web hosting plans:GoDaddy plan

The first-term prices are higher than average. But the renewal prices are overall normal (if a bit higher than average as well).

Megjithatë, GoDaddy frequently has big promotions that drop the prices to dirt-cheap levels for the first term.

As for the features...the resources are pretty generous. 100GB of storage (SSD by the way) is more than enough for the vast majority of people hosting just one website, and it only gets higher after that.

A cool feature is that you can easily buy more resources—not just storage, but also CPU or RAM—very easily as you need to.

But aside from the good news on resources, that’s about it for features.

Yes, you get a domain with annual plans, but it renews at cost after the first year. To be fair, that’s a common deal. But it renews at a higher cost than average.

Plus, the email has only 5GB of storage and is free for the first year only, but renews at cost.

The SSL? The feature that’s crucial to having a trustworthy site, which is included for free in almost all hosting plans? It’s not included for free for the first two tiers, and renews at cost for the third tier.

Gjithashtu, GoDaddy is constantly upselling. You’re always pushed to purchase add-ons or higher-priced packages.

The website builder is one of those add-ons. Sometimes GoDaddy will even include it for free (for a year) during promotions.

It’s great when hosting companies include their own website builders for free. But many of them are sub-par compared to the popular website building software.

GoDaddy is a bit different. It’s a big company, and has invested into its website builder to be a more mainstream offering.

Ju mund të shikoni our investigation of GoDaddy’s website builder here for more info. But the short version is that yes, it’s pretty good.

Por në përgjithësi, GoDaddy is on the weaker side for features and price.

As for the uptime:

Ne kemi qenë matjen e GoDaddy through a test site for two years (starting August 2018).

Gjate asaj kohe, GoDaddy basically always had great performance. Most months have at least 99.99% uptime, and it’s rare when they don’t.

I përgjithshëm GoDaddy has done well for the last year. But some instances of downtime have lowered the average:

godaddy uptime

Most of the time, it’s 100%, but there are consistently days just over 99.9% that lower the average.

In the last three months, however, uptime has been closer to 99.98%, which is good.

Not to mention, the response times have also consistently been low since we started measuring.

So overall, while not perfect, GoDaddy is a pretty good performer and has been such for two years.

7. HostGator

HostGator homepage

HostGator rekuizitë
 • Overall, good uptime, particularly recently
 • Generally good features (including a website builder, unlimited email, etc)
 • Burime bujare
 • Lower starting prices and lower renewal prices compared to competitors
 • Solid customer support (both representatives and knowledge base)
HostGator Cons
 • Slower response times
 • May be a bit risky for highly important sites/projects that need excellent uptime
 • Some upselling and add-ons that can be frustrating and build cost
Pse rekomandojmë HostGator?

HostGator is a very well-established name in the hosting industry. It claims to have hosted over 8 MILLION domains and has hundreds of employees, putting it in the big leagues.

HostGator’s plans are mostly low-cost, and have generous resources:HostGator plan

The main impetus to upgrade would be for more domains, and/or stronger SSL and a dedicated IP.

HostGator has a decent set of features available for all plans:HostGator karakteristika

So proportionately to price, HostGator definitely seems to be on top of things.

And on that note, HostGator has both lower starting prices AND renews at a lower cost than many of its competitors (though you’d have to commit for a long period of time to get those lower prices).

dosido HostGator seems pretty solid thus far. The key factor now is performance.

Gjatë vitit të kaluar, HostGator has overall done well:

HostGator uptime

It’s been keeping its uptime guarantee of 99.9%. In fact, most of the time it’s easily at 100% uptime or pretty close—there were just a few days where uptime dipped to the lower side of 99.9% that took down the average.

If you look at the last 3 months in particular, it’s pretty good:HostGator 3months uptime

Unfortunately, the response times are on the slower side both overall and recently.

You can check out fully detailed uptime records for our HostGator test site here, going all the way back three years.

Gjithashtu, ju mund të lexoni tonë HostGator rishikuar for a full run-down of the hosting company.

8. TurnKey Internet

TurnKey Internet homepage

TurnKey Internet rekuizitë
 • Very good uptime, especially lately
 • Consistently great speeds
 • Choice of Windows or Linux hosting
 • Good three-year prices and yearly prices
 • Burime bujare
 • Independently owns its data center, which is also a green data center
TurnKey Internet Cons
 • Emri i domenit nuk përfshihet
 • Not loaded with features compared to some options here.
 • Particularly, not a lot of features that would appeal to beginners.
 • Knowledge base/informational support a bit limited
Pse rekomandojmë TurnKey Internet?

TurnKey’s a less famous host, but it’s been around for quite a while—since 1999, in fact.

Its history is also a little unusual. Unlike just about all the other names here, TurnKey didn’t start as a host.

It first was a consultant for ISPs, and then transitioned to hosting. But its transition has resulted in a pretty impressive hosting company.

TurnKey gives you a choice of Linux hosting (which comes with cPanel) or Windows hosting (which comes with the Plesk control panel).

As is usually the case, the Windows hosting is more expensive:

TurnKey Internet plan

These are pretty friendly to developers and those hosting more dynamic projects.

As for the Linux plans:TurnKey Internet cpanel hosting plan

There are just two options, and they’re pretty low-priced but with generous resources.

However, the price tag for those Linux plans only applies to a three-year pre-payment. This is often the case with hosts.

BUT: even if you pay on a yearly or monthly basis, the prices are still good. This is for the first tier:

TurnKey Internet billing cycle 1

The month-to-month price is pretty standard, but just 5 bucks a month for a year of service is still on the lower side.

So all in all these prices are still good even when you don’t buy three years in bulk.

Moreover, the Windows plans do not have this same disconnect. The price tags shown for Windows here are what you pay month-to-month. If you pay on a yearly basis, it’s marginally cheaper:TurnKey Internet billing cycle 2

So all in all it’s a well-priced set-up.

The features available tend to be more about resources and support for various scripts.

That’s great, but it does matter a little less to people looking for an “easy” and simple host (such people may want website builders included, for example).

But ultimately, the cheapest plan (Linux) can support up to 10 domains and doesn’t cap storage, which is a lot better than most hosts. That’s great value. Uptime will make or break TurnKey now:

So let’s examine the performance. TurnKey’s uptime, over the course of a year, is pretty impressive:TurnKey Internet uptime 12months

There was basically one day with poor uptime, but other than that, it’s been 100% almost every day with minimal exceptions.

To prove it, take a look at the last 3 months, which have a nearly perfect uptime score:TurnKey Internet 3 months uptime

And the speed? The average response time is among the lowest we’ve seen of the hosting companies we’ve measured.

Ne kemi qenë measuring TurnKey since March 2019, and the performance was a bit worse in the middle part of 2019. A couple months were below 99.95%, but not much.

But that hasn’t been an issue for a while, with performance overall looking quite strong (especially lately).

Let’s get to a summary of the pros and cons. But if you’re already really curious, you may as well learn some more about TurnKey with our full review e saj.

9. InterServer

interserver homepage

InterServer rekuizitë
 • Very good performance for the last year
 • Pricemimi i një madhësie i përshtatet të gjitha nënkupton karakteristika të shkëlqyera proporcionale me çmimin
 • Asnjë çmim i ekzagjeruar i rinovimit
 • Konkretisht, karakteristika të mira parazgjedhjeje për sigurinë e sitit
 • Mbështetje e ngurtë e klientit
 • Serverët e ndarë kanë vetëm 50% të kapacitetit, duke lejuar rritje. Kjo është më pak e zakonshme për serverat e përbashkët.
 • Koha e mirë për kohën e reagimit dhe përgjigjesIT E MIR.
InterServer Cons
 • Domain nuk është falas, megjithëse është i lirë me 1.99 dollarë
 • Ndërsa personalisht më pëlqen plani i vetëm i çmimeve, disa njerëz mund të dëshirojnë më shumë mundësi
 • Rekord Spottier në kohëzgjatje kohëzgjatjeje dhe përgjigje (kryesisht para gushtit 2019).
Pse rekomandojmë Interserver?

InterServer nuk është hosti më i famshëm në internet, por është ende mjaft i njohur. Dhe duhet të jetë:

InterServer ka qenë rreth e rrotull që nga viti 1999 dhe ka arritur të ruajë një reputacion të fortë tërë kohën.

Në çmim, InterServer është shumë e thjeshtë. Shumica e hostëve në internet, siç e keni vënë re ndoshta deri tani, ofrojnë disa opsione të niveleve. Karakteristikat dhe performanca rritin më shumë që paguani.

Për më tepër, secili nivel i çmimeve zakonisht rinovon me një normë më të lartë pas afatit të parë, dhe çmimi i ulët i shpallur varet nga ju që regjistroheni për një periudhë të caktuar kohe.

me InterServer, ka saktësisht NJ O paketë pritjeje në internet. Zakonisht është 4 dollarë në muaj nëse angazhoheni për 3 vjet, ose 5 dollarë në muaj rregullisht. Siç mund ta shihni, ka një zbritje në kohën e shkrimit.

Ky është një paketë pritjeje me të gjitha madhësitë, e cila ka kuptim duke pasur parasysh veçoritë e tij (më shumë në atë sekondë).

Stillshtë akoma një marrëveshje e mirë për çmimin, megjithëse $ 4 - 5 $ në muaj është një shkallë më e lartë sesa pritja më e lirë e nivelit të hyrjes, por është më e lirë se pritja me nivele të larta me kompani të tjera.

Duke folur proporcionalisht, është një çmim i shkëlqyeshëm. Pra, le të hyjmë në ato që ofron:

Një nga gjërat më të mira rreth InterServer është se ofron shumë karakteristika. Dua të them, thjesht hidhini një vështrim këtyre bazave:

interserver karakteristika

Disa nga këto ju me siguri i prisni, si migracioni falas, SSL dhe ruajtja e SSD.

Por ju gjithashtu merrni një ndërtues falas të faqes në internet, dhe emaili nuk është madje i kufizuar për nivelin e parë. Heck, ruajtja nuk është as e kufizuar.

Plus, InterServerKarakteristikat e paracaktuara të sigurisë — të njohura si Intershield Protection — shkojnë mbi normën për host të përbashkët:

interserver siguria ndërbrojtëse

Ata gjithashtu kanë diçka të quajtur "Ndër-Sigurimi", që do të thotë se ata do të pastrojnë llogaritë e hakuara ose të infektuara - veçanërisht faqet e WordPress - falas.

Kjo është pjesë e InterServernë përgjithësi mbështetje e shkëlqyeshme e klientit. Ashtë një veçori në vetvete.

Më në fund, një nga pikat më unike dhe të këndshme InterServer është alokimi i burimeve të tij. Unë tashmë ju thashë që po merrni një depo të pakufizuar SSD. Por kjo është arsyeja pse:

interserver kapaciteti i serverit

Hapësira e klientëve në planet e përbashkëta si kjo është më pak e zakonshme, sepse natyrisht është më pak fitimprurëse. Ka më shumë kuptim për të mbushur klientët me konsum të ulët së bashku.

Por duke u siguruar që çdo server po funksionon me gjysmë kapaciteti, InterServer lejon që klientët e saj të shfrytëzojnë më shumë shfrytëzimin e përbashkët - me kompani të tjera, ata do të detyrohen të përmirësojnë një plan më të lartë nëse konsumojnë shumë burime.

Tani, në këtë pikë InterServer ndoshta tingëllon si opsioni i parë i padiskutueshëm. Jo kaq shpejt:

Një nga gjërat që mban InterServer nga ngritja lart në këtë listë është performanca, një komponent thelbësor.

Ne kemi qenë testimi InterServer për një kohë. The newer results are better, but some of the older results still affect the evaluation.

Këto janë rezultatet më të vjetra, nga rreth një vit më parë:

interserver old uptime

Siç mund ta shihni, rreth një vit më parë COFT mund të jetë i shkëlqyeshëm, por shpesh ishte shpesh shumë i ulët. Do gjë nën 99.95% është në anën e varfër të mesatares, me maj dhe mars të 2019 qëndruar jashtë.

Gjithashtu, kohët e reagimit ishin mjaft të ngadalta në fund të verës 2019.

Këto janë rezultate më të reja:

interserver uptime

Siç mund ta shihni, kohët e përgjigjes kanë qenë shumë të shpejta.

And the uptime has been closer to 99.99% or 100% month to month (99.977% uptime is pretty decent over the course of a whole year).

The uptime and response times have been good for the last year, but earlier in 2019 things have been spottier.

Ju mund t'i shikoni regjistrimet tona të plota në kohë këtu, që përfshin më shumë se një vit dhe deri në të tashmen.

Sidoqoftë, kjo është marrëveshja InterServersë.

në fund të fundit InterServer is a great bargain for many looking for affordable hosting that provides good features and still performs very well.

But if your absolute bottom line is having performance as close to perfect as possible, something else on this list may be better.

Ju mund të lexoni më shumë rreth InterServer këtu nëse jeni akoma i pasigurt.

10. BigScoots

BigScoots homepage

BigScoots rekuizitë
 • High uptime guarantee
 • Flexible pricing, which is particularly good for those who’d prefer to pay monthly or yearly
 • Generally solid features
 • Although bandwidth is capped at each tier, it’s a generous allowance relative to price
 • Very easy interface and highly qualified support staff that can handle a range of problems
 • Managed WordPress plans on shared servers available in addition to the main web hosting options
 • 45-day money back guarantee is longer than the typical 30 days
BigScoots Cons
 • Storage limits are a bit low, especially per price
 • Price on the higher side relative to standard web hosting packages
 • First tier doesn’t come with a free domain
 • Overall, probably not as cost-effective for people who can confidently manage their website with standard web hosting
Pse rekomandojmë BigScoots?

BigScoots is a fairly unique hosting company; it offers managed hosting only. But unlike most managed-only hosting providers, BigScoots also offers web hosting, not just dedicated or VPS hosting.

Let’s start looking at those web hosting plans. BigScoots offers more flexible pricing than most hosting companies, so let’s focus on the prices first:

Atje jane tre nivele: 105CC, 155CC, and Turbo Diesel. They can be paid at monthly, annually, or two-year intervals:

bigscoots-çmimi

Now, at first glance, you might find these a bit pricey. Compared to standard web hosting, they might be, but remember that these are MANAGED web hosting plans.

And managed hosting almost always included a significant price increase. Because you’re paying extra for ease of use and customer support.

With that taken into account, these prices are not big increases from the standard web hosting price range. In fact, it’s impressive how close these are to “normal” web hosting prices, despite being managed.

But we can’t really evaluate price fully without talking about the features, so let’s look at what those numbers will get you:

bigscoots-plan

The gist of the feature list is that it’s a mixed record:

On one hand, allowing up to 5 domains for the first tier alone is pretty unusual, and most sites limit the entry-level plans to one site only. So that’s a nice, unique feature.

In addition, allowing all tiers to get free daily backups, unlimited databases, mailboxes, and DDoS protection is great, and good value.

Plus, allowing a free domain registration for the second and third tiers is a nice bonus, though it’s a bit unusual to not make that available for the first tier. The dedicated IP is a nice feature as well.

But the resource allocations are where things get a bit more complicated:

First, placing a clear cap on bandwidth for each tier is unusual. But does that mean BigScoots is cheaping out on bandwidth?

Not at all:

Although most hosts claim to offer “unlimited” or “unmetered” bandwidth on planet e përbashkëta të pritjes, the reality is that almost all web hosting plans come with limited bandwidth. These are usually informal limits.

So if you exceed them, there may not be an overage fee, but you may be asked—or forced—to upgrade your plan. After all, shared web hosting wouldn’t work if everyone sharing a server used as much bandwidth as possible.

So placing a bandwidth allowance isn’t that big of a deal, despite how it looks. The bigger issue is the number:

And on that note, BigScoots is still doing fine. 100GB is plenty of bandwidth for an entry-level plan. In fact, many hosting providers with “unlimited” or “unmetered” bandwidth may ask their first-tier users to upgrade if they use more than just 30 GB of bandwidth.

So being realistic, the bandwidth allowances are plenty for web hosting plans. The bigger issue is the storage, though:

Frankly, this is a larger weakness of the plans. 5GB of storage isn’t that much:

A standard (un-managed), entry level web hosting plan will usually offer AT LEAST 10GB of storage on the low side, with many hosts offering up to 50GB or simply not capping storage. This often will cost less than BigScoots’ plans as well.

So relative to competing web hosts, 5GB is kind of low, and comes at a higher price too. That’s true for the second and third tiers as well, and if you’re managing multiple websites, it might seem a bit limited.

However, it’s also common for managed hosting plans to limit storage. So it’s not a huge deal.

And that leads us to the next point: what does the “managed” part of these packages entail? How good is the ease of use and customer support?

For starters, just about everything you need taken care of can be handled by BigScoots’ staff. That includes:

Handling site migrations; handling software or CMS installations; offering recommendations; fixing broken plugins; setting up email accounts; setting up SSL; and just generally being always available to help with site issues.

The support staff are highly trained and qualified. The general approach of BigScoots is to prioritize quality of support staff over quantity, which is great for managed hosting:

bigscoots-plan

To make things even smoother, BigScoots’ interface is designed to make things as easy as possible.

So all you really need to do is manage your website. That’s a nice change from standard web hosting, which is easy compared to other forms of hosting, but still requires users to do a lot of work on their own.

BigScoots is also impressive on the level of its hosting infrastructure. BigScoots is one of the increasingly rare hosting companies that manages its own data centers:

bigscoots-infrastructure

Even independent hosting companies often pay third parties to operate data centers. Independently-run data centers does not necessarily mean the security is better, but it does mean the common pitfalls of data centers run by third parties are avoided:

For example, transparency. Having just Big Scoots running things makes the hosting a lot simpler and more trustworthy. Plus, their set-up looks good, with on-site security and high redundancy in case things go wrong.

As for performance, BigScoots makes a high guarantee:

bigscoots-uptime

Most hosts offer an uptime guarantee, but that guarantee is usually 99.9%, with the higher end being 99.95%. Although it sounds small, there’s a BIG difference between 99.9% uptime and 99.99% uptime over the course of just a month.

Përveç kësaj, BigScoots guarantees 100% power and network uptime. So performance-wise, it’s all set.

So all-in-all, BigScoots is a pretty great web hosting option, though it may not be for everyone. If anyone is looking for hassle-free web hosting that’s still affordable, BigScoots është më i miri i të dy botëve.

But if you’re just looking for affordable web hosting, and you’re comfortable with the responsibilities that come with regular (un-managed) web hosting, then BigScoots is probably not super cost-effective for you, as you can find more affordable hosting with better resources and even features.

Nëse jeni kurioz për këtë BigScoots, Ju mund të shikoni rishikimi ynë i thelluar këtu.

Are other kinds of web hosting better for me?

Nëse e keni lexuar këtë artikull 'deri tani, dhe keni pasur dyshimin e poshtër se asnjë prej këtyre nuk është zgjidhja më e mirë për ju ose biznesin tuaj ...

Ju mund të keni të drejtë. Web hosting është i shkëlqyeshëm për shumë njerëz, kjo është arsyeja pse është kaq e popullarizuar, por ka edhe lloje të tjera të pritjes.

Best web hosting for small businesses:

Le të fillojmë me mbajtjen në internet për bizneset. Tani në thelb, kjo akoma është e ndarë në internet. Dhe pritja e rregullt e përbashkët mund dhe është përdorur nga bizneset shpesh.

But, many hosts offer web hosting that’s better for businesses. And many hosts offer special web hosting plans for businesses—take Hostwinds për shembull.

Përfitimi kryesor është që ju të merrni një kompromis më të mirë: më shumë burime, performancë më të mirë, por prapëseprapë kosto-efektiviteti dhe lehtësia e web hosting. Për të parë më shumë, shikoni lista ime e web-faqeve më të mira për bizneset.

Disa nga ato mundësi:

Best WordPress hosting providers:

Një lloj tjetër i pritjes që mbivendoset me hostimin e përbashkët është hostimi i WordPress.

Disa hostime të WordPress janë parimisht të ndarë në internet me karakteristika shtesë. Disa hostime të WordPress janë VPS ose cloud hosting - më shumë para, por edhe siguri dhe performancë më të mirë.

Versioni i shkurtër është që hostimi i WordPress mund t'i referohet llojeve të ndryshme të pritjes, me komponentin themelor që, natyrisht, që paketat janë optimizuar për WordPress.

Pra, nëse vërtet dëshironi një host të mirë për WordPress në përgjithësi, disa nga opsionet në këtë listë janë të mira — por ka akoma të tjerë atje, dhe ata ia vlen të shikohen.

Këtu janë disa nga ofruesit më të mirë të pritjes së WordPress, me një shikim:

Ofruesit më të mirë të pritjes Drupal:

WordPress është sistemi më i popullarizuar i menaxhimit të përmbajtjes, ose CMS, përreth, kjo është arsyeja pse ju keni dëgjuar për të tashmë.

Por atje JAN systems sisteme të tjera të menaxhimit të përmbajtjes janë shumë të fuqishëm. Drupal është një CMS i tillë: është gjithashtu me burim të hapur dhe mund të përdoret në shumicën e hosteve.

Sidoqoftë, Drupal është i orientuar drejt menaxhimit më të përparuar të sitit. Si e tillë, disa hoste janë më të përshtatshëm për Drupal.

Këtu janë disa nga ata hostet më të mirë:

Ofruesit më të mirë të hostimit Magento:

Një tjetër CMS e njohur është Magento. Magento është për administrimin e vendeve të ecommerce, dhe është një nga platformat më të njohura të e-commerce në botë.

Një pikë kyçe këtu, natyrisht, është se ju mund të keni një faqe ecommerce me cilindo nga hostet në internet të listuar këtu, ose WordPress apo edhe Drupal.

Por Magento është për ata që duan të marrin menaxhimin e faqes së tyre të e-commerce në nivelin tjetër, në të cilin i gjithë CMS ka të bëjë me biznesin në internet. Natyrisht, disa hoste janë më të mirë për Magento.

Më i mirë Moodle ofruesit e pritjes:

Dhe nëse po përpiqeni të ndërtoni një sit arsimor, mund të përdorni më shumë sesa një ndërtues kursi të thjeshtë por të shtrenjtë - madje ka edhe një CMS vetëm për ndërtimin e vendeve të arsimit fleksibël.

Për këtë, ju do të duhet të përdorni Moodledhe hoste që janë veçanërisht të shkëlqyera për të Moodle.

Këtu janë disa nga hostet më të mirë për Moodle:

Ofruesit më të mirë të pritjes së cloud:

Tani përveç hosteve që janë të mirë për disa programe popullore CMS, mund të kërkoni një ofrues të bazuar në natyrën teknike të vetë hostit.

Sigurisht, ka edhe pritje në cloud. Pritja në cloud në thelb ju jep një pjesë të burimeve të serverit të DEDIKUAR, përmes serverëve virtualë të lidhur së bashku.

Për shkak se burimet tuaja janë private, ju mund t'i përdorni ato më lirshëm pa u shqetësuar se ndikojnë në serverin e përgjithshëm. Dhe ata janë më të sigurt.

But one of the best things about cloud hosting is that it's scalable: because you’re not as limited by physical hardware, you can start with a smaller amount of higher-quality resources and then scale up to larger and larger amounts as your site grows.

Naturallyshtë natyrisht më e shtrenjtë se pritja e rregullt në internet, por shumë më pak e shtrenjtë se pritja e dedikuar.

Këtu janë disa ofrues të shkëlqyeshëm të pritjes së cloud:

Ofruesit më të mirë të përkushtuar të pritjes:

Në atë shënim: ushtruesit e dedikuar janë të shkëlqyeshëm nëse keni një biznes më të madh dhe keni nevojë për pritjen më premium që mund të merrni duart tuaja.

Serverët e përkushtuar janë ato që tingëllojnë si ata: ata janë serverë të tërë të dedikuar vetëm për klientin që paguan dhe nuk ndahen me askënd tjetër.

Por kini kujdes: edhe nëse jeni të gatshëm të paguani për shërbimin premium, dëshironi të bëni sigurohuni që po investoni në serverin më të mirë të dedikuar për ju.

Në një shikim, këtu janë disa nga ofruesit më të mirë të serverave të dedikuar:

Ofruesit më të mirë të pritjes së PHP:

Tani, përveç shikimit të llojeve të ndryshme të pritjes, ose pritës që janë më të mirë për disa sisteme të menaxhimit të përmbajtjes, mund të shikoni në hoste që janë më të mirë në disa lloje të gjuhëve.

PHP është një gjuhë skriptimi shumë e fuqishme që përdoret për ndërtimin e disa prej vendeve më të vizituara në botë, dhe hoste të caktuar ofrojnë veçori dhe mbështetje të shkëlqyeshme për zhvillimin e vendeve në PHP.

Disa nga ofruesit më të mirë të PHP hosting janë këtu:

Ofruesit më të mirë të pritjes së Java:

Përndryshe, ju mundeni shikoni hoste që janë të shkëlqyeshëm për Java. Java është një nga gjuhët më të njohura të zhvillimit të internetit përveç PHP, dhe shpesh përdoret si një alternative për të. Especiallyshtë veçanërisht e mirë për përmbajtje interaktive dhe aplikacione celular.

E gjete. Këtu janë disa nga hostet më të mirë për Java:

Më i mirë ASP.NET ofruesit e pritjes:

Së fundi, ka ASP.NET. Nuk është saktësisht një gjuhë, por një kornizë e aplikacionit në internet (që përdor gjuhën. NET) dhe veçanërisht e shkëlqyeshme për projekte dinamike.

ASP.NET hostimi është pak më i ngrohtë, por patjetër që ka hostë më të përshtatshëm për të sesa të tjerët, dhe madje hoste që janë të shkëlqyeshëm posaçërisht për hostet ASP.NET.

Disa nga ata pritës:

Shtë e qartë, ka një ton të llojeve të ndryshme të pritjes atje atje, por nëse të gjitha këto dukeshin tepër dërrmuese për ju, atëherë me siguri duhet të ktheni vëmendjen tuaj në një pritje të përbashkët të internetit.

Ende mund të sigurojë kombinimin më të mirë të përballueshmërisë dhe funksionalitetit, dhe kjo është arsyeja pse është lloji më i kërkuar i planit të pritjes.

Best HIPAA hosting:

If your website will be handling (U.S.) healthcare information at all, you can’t just have any old hosting.

You can’t just slip by with “more secure” hosting, either.

No, you need to have hosting that’s compliant with HIPAA, which is the regulations for how healthcare information is handled digitally.

HIPAA-compliant hosting is niche, so you can’t just get it from any web host.

Luckily, I’ve investigated the best HIPAA-compliant hosting providers: you can view the full list of the best here. These are the best 3:

Best Joomla hosting:

If you want to run your site with a powerful content management system, you have plenty of options.

But you might not want a CMS that’s too easy, like WordPress, or one that’s too hard, like Drupal.

Joomla is a great intermediary CMS: it’s got a manageable learning curve for the less familiar, is easy for those with experience, and allows for powerful site management.

Ju mund të shikoni my list of the best Joomla hosting here. And for your convenience, here are the 3 best companies for hosting Joomla:

Best Node.js hosting:

For those who want to host dynamic projects, apps, and websites, it’s worth looking into Node.js hosting.

Node.js is a runtime environment for JavaScript. It’s lightweight, fast, stable, and widely used. Plus, if you already work in web development, it’s not too hard to learn how to use.

Node.js ticks off so many boxes that it’s become popular among many high-profile corporations, like GoDaddy, Netflix, Walmart, Amazon Web Services, Microsoft, and more.

So here’s my full list of the best Node.js hosting providers, and here’re the top 3 of those providers to save you time:

Best ecommerce hosting:

Everyone wants hosting for their website. And do they all want hosting for hobby sites?

A few, sure. But a huge portion of them want hosting for their BUSINESS.

And that means finding hosts that can support transactions, the possibility of scaling up, and can perform well. Not to mention hosts that are friendly towards ecommerce software or include their own built-in.

If you’re going to host a site for business, it’s super important you find the best one. Because if your host causes website issues, that can translate directly to lost sales, and bad customer experiences.

So if you want to find the best ecommerce hosting, check out my full list of the top 10 providers. Until then, here’re the top 3:

Best Wiki hosting:

Wanting to host a wiki is far from common.

But it’s an established tradition (of a sorts), and one that can prove incredibly useful in certain areas—whether that’s for hobbyists or the workplace.

But as it’s rarer to seek wiki hosting, you can expect that a normal list of the best web hosting may not be a perfect fit.

Some hosts prioritize support for Wiki management software, or are high performers that can accommodate wiki software without a hitch.

Pra, shikoni a full accounting of the best wiki hosting providers here. As a preview, these are the 3 best:

Dhe në atë shënim ...

What’s the best hosting for my country?

While this article is mostly relevant everywhere, it should go without saying that it can’t be perfectly accurate for everyone.

In particular, where you live may have some variation. Some local hosting providers could offer deals and performance better than more mainstream, global providers, for example.

Or, even global providers could be uniquely better in your country than others.

So let’s check out of the best web hosting in a few countries.

Best web hosting in India:

India has tons of internet users, and an increasingly robust hosting industry stepping up to support them.

The best hosting in India includes a mix of Indian hosts and global providers that have special offerings for Indian businesses and websites.

Check out my full review of India’s 12 best web hosting companies here. Otherwise, here are the top 3:

Best web hosting in Australia:

Australia has a relatively unique topography, as countries go. Remember, Australia is not just a country—it’s a continent!

Given its massive size, it’s not surprising that many people live in coastal metro areas and that much of the country is sparsely populated.

This also means running a high performing Australian site can be a bit tricky: you want to make sure your site can perform well for people living in areas with spotty internet.

So you can read a detailed list of Australia’s best web hosting here, but here are some of the best, to save you time:

Best web hosting in Canada:

Canada has a similarly unique topography as Australia: it’s a huge country, the world’s second biggest, with most of the population in denser metro areas, and others more spread out.

But despite internet performance varying by area, Canada has a robust population of internet users…and a large number of hosting providers.

So on the one hand, you need to find a host that can perform well for Canadian users, but you also have to cut through the options to find a host that’s good for you.

Ja the full list of Canada’s best hosting providers. But to be quick, here are the top options to check out:

How to choose the best web hosting service?

Megjithë informacionin-hale në llojet e tjera të web hosting atje, madje edhe vetëm pritja normale në internet ka një gamë të gjerë.

Mund të shihni disa prej tyre nga artikujt e mbuluar: disa përparësi më shumë WordPress. Të tjerët i japin përparësi thjeshtësisë. Dhe të tjerët janë më të mirë në tipare.

What we prioritize while reviewing a hosting service are the following paradigms:

Prmimet dhe Karakteristikat

Budget while selecting a hosting service is essential to your motive. The features usually go hand-in-hand to what you pay.

There’s also the theory that if you pay more, you get more but there’s also a difference between what you want and what you require.

Lehtësia e përdorimit

Newcomers are always welcome in the hosting community but innovation happens so fast that the learning curve keeps getting steeper. Which is why we test to find out how the average guy figures things out.

Siguri

An underrated aspect of a hosting service. Most companies get it done with an SSL. Others offer an entirely custom solution. After all, you need to know what works best for you.

Mbështetja e klientit

When you get tired of figuring stuff out yourself or get into some kind of trouble, customer support is your best chance. Whether it is guides, chat or email support, it can be measured.

Nëse jeni krejtësisht i ri ose hobi, mund të jetë me vlerë t'i jepni përparësi "lehtësive të përdorimit" si ndërtuesit e faqeve në internet, metrics site, etj.

Dhe nëse fundja juaj është me kosto, shkoni për çfarëdo hosti është më i lirë, por ka kohën e duhur. Mund të instaloni WordPress në të falas, ose një CMS tjetër, dhe të menaxhoni një sit me pak pagesa shtesë.

Nëse keni nevojë për më shumë këshilla, ju rekomandoj të lexoni udhëzuesi ynë për mënyrën se si ne i rishikojmë kompanitë e pritjes në internetKa shumë mbivendosje të mira që do t'ju ndihmojnë të zgjidhni.

Recap: The Best Web Hosting for 2022

Edhe pse gjetja e web hosting-it më të mirë mund të ketë qenë befasuese në fillim, shpresojmë se kjo listë ndihmoi në thjeshtimin e gjërave.

Duhet të thotë që ju duhet të bëni vetë hulumtimin tuaj se cili host është më i miri për ju.

Dhe ndërsa unë qëndroj pranë këtij renditje si një renditje e mirë e përgjithshme, nuk do të jetë më e përshtatshme për të gjithë.

Disa prej jush mund t'i japin përparësi kostos së ulët të grupeve të funksioneve InterServer or DreamHost. Të tjerët mund të pëlqejnë thjeshtësinë dhe efektivitetin e Bluehost, etj., etj.

Ndërsa kjo listë qëndron tani, unë mendoj se është një fillim mjaft i mirë. Të gjithë këta host janë mundësi të shkëlqyera për mbajtjen në internet, por secili ka pikat e tij të forta.

Bluehost është ndoshta pritësi më i mirë, por i besueshëm, por çmimet dhe karakteristikat janë në rregull, performanca është shumë e mirë, dhe shkëlqehet me mirëdashësi dhe mbështetje të klientit.

GreenGeeks është një host unik që ka vetëm një plan me një ton karakteristikash. Alsoshtë gjithashtu një i shkëlqyeshëm gjithëpërfshirës, ​​por veçanërisht i mirë për klientin e volitshëm ose me vlera.

Ju mund t'i provoni të gjitha këto për të paktën tridhjetë ditë, dhe në disa raste më gjatë - kështu që mos prisni. Gëzuar pritjen!

Get the Best Hosting Tips & Tricks
Abonimi juaj nuk mund të ruhej. Ju lutemi provoni përsëri.
Abonimi juaj ka qenë i suksesshëm.
X
de Deutschfr Françaiszh-CN 简体中文zh-TW 繁體中文ar العربيةhr Hrvatskida Dansknl Nederlandsen Englishel Ελληνικάiw עִבְרִיתhi हिन्दीid Bahasa Indonesiait Italianoja 日本語ko 한국어no Norsk bokmålpl Polskipt Portuguêsro Românăru Русскийes Españolsv Svenskatr Türkçevi Tiếng Việt